Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
22.04.2013

Taula rodona: 'Els virus i el seu impacte en el turisme'

El passat dia 06 de maig, CETT Alumni i el Club de Biologia i Biotecnologia d'Alumni UB van organitzar a l'Hotel Alimara; una taula rodona sobre la prevenció, la contenció i la gestió de malalties (re)emergents.

Es tracta d'un dels reptes sanitaris més importants que la humanitat ha d'abordar durant el segle XXI i en els quals el turisme té un paper important.

En un món cada vegada més globalitzat, el coneixement en les malalties infeccioses és clau en la prevenció i/o gestió dels impactes en el sector.

Van participar com a ponents (d'esquerra a dreta de la fotografia):

Jordi Serra Cobo, Director del centre de recerca d'infeccions víriques de les Illes Balears. President del Club de Biologia i Biotecnologia d'Alumni UB.

Tomàs Molina, Cap de meteorologia de TV3. És un dels vicepresidents de la International Association Broadcast Meteorologist.

Sandra Sans Forcada, Llicenciada en Medicina per la Universitat de Lleida. És metgessa especialista en medicina del treball, Tècnic superior en PRL amb l'especialitat d'ergonomia i psicosociologia aplicada, i coordinadora sanitària de Catalunya de la Societat de Prevenció ASEPEYO.

Jaume Font i Garolera, Doctor en Geografia per la Universitat de Barcelona i investigador de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (CETT) de la UB.


Moderadora:
Teresa Diaz Comas, Sòcia Fundadora LANGLE Coneixement i Qualitat i Auditoria en Sistemes de Certificació. Presidenta CETT Alumni. Presidenta de Skal Internacional Espanya.

Comunicació de l'acte   Programa de la sessió    Presentació


 

 

 


 


Comentaris (0)

Publicar un comentari: