Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
20.05.2005

Sopar col·loqui amb VUELING

El passat dia 24 de febrer , l’associació va organitzar el sopar col·loqui en el restaurant Naturalment.e. El convidat va ser el Sr. Víctor Manuel Bañares , Director de Marketing i Vendes de la companyia  Vueling perquè ens expliqués les claus de la transformació del transport aeri.

Es va presentar parlant de la seva experiència professional en el sector aeri, a les companyies Air Europa i Air Nostrum, i ràpidament va presentar Vueling, però insistint que era una companyia de nova generació i no de baix cost, davant de les companyies anomenades per ell : “generalistes” .

 

Va explicar els detalls de l’estructura accionarial de la companyia (Inversiones Hemisferio, Jet Blue Airways, Apex Partners) i va anomenar els destacats professionals del sector com el Sr. Carlos Muñoz com a Conseller Delegat i el Sr. Lázaro Ros com a Director General.

 

També ens va comunicar la inversió inicial que van fer, 30 milions d’Euros , que la situa com la millor companyia  aèria de nova creació, millor capitalitzada, i ens va remarcar el detall important que Vueling està volant a aeroports principals no secundaris , Bilbao, València, Sevilla, Palma , Eivissa, Paris, Brussel·les, Milà i Roma. I també ens va informar de les noves rutes: Lisboa i Maó.

 

A la pregunta de si el preu baix repercutia en la seguretat del avions. El Sr. Bañares , va contestar un NO rotund argumentant que per un cantó són vendes directes sense intermediaris , que la flota flota d’avions es nova, tots Airbus 320, per tant el manteniment mínim, la reducció de combustible notable . I un detall important que totes les tripulacions dormen a casa , es a dir a Barcelona, i la reducció de costos de viatge i dietes són molt notables.

 

I així acabàvem un sopar col·loqui molt agradable  on se’ns van explicar les claus d’aquest fenomen .

 

Vicent Serrano

Vocal de la Junta de l’Associació d’Antics Alumnes del Cett.


 


Comentaris (0)

Publicar un comentari: