Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
30.10.2009

Sopar 40 anys CETT

El passat 23 d’octubre va tenir lloc a l’Hotel Alimara  el sopar aniversari per celebrar els 40 anys del CETT, organitzat per CETT Alumni.

Aquest sopar va ser una gran festa de retrobament per tots els antics alumnes i professors que al llarg d’aquests anys han passat per les aules del CETT.

Per tal d’incentivar la participació i el networking  de tots els assistents al sopar, es van crear diferents espais “corners”, on tothom podia deixar la seva empremta: des de “smailing corner” on fer-nos una foto, “etiqueting corner” o “l’enganxing corner”... Durant la primera hora la Carla Habermeyer, antiga alumna de DT ens va oferir la seva veu en directa.

Cap a les 10, l’acte va viure un dels moments més emotius, amb la intervenció del Sr. J.Anton Rojas, president de CETT Alumni, que va agrair l’assistència  a tothom, i on  es va retre un petit homenatge al Sr. Gaspar Espuña, com a fundador del Grup CETT.

Més tard, i després del sopar, tota la junta de CETT Alumni i en nom de tots el associats i antics alumnes va voler fer també un petit reconeixement a tots els professors que al llarg d’aquests any han impartit els seus coneixements al CETT, en representació de tot el col·lectiu de professors, va ser la Dra. Llanos Tarruella, qui va sortir a l’escenari i va agrair a tots els assistents aquest acte.

També i en representació de la primera promoció d’alumnes matriculats al  CETT, el Sr. Josep Urgell va rebre un obsequi, d’una sortida amb quads gentilesa de Golden Quads.

El Grup Husa també va fer entrega d’un cap de setmana a qualsevol hotel de la cadena a la foto guanyadora del sorteig de fotos 40 anys.

Va cloure l’acte el Sr. Alsius President del Grup CETT qui va encoratjar a CETT Alumni per la feina feta i va  felicitar al CETT per aquest aniversari.

Acte seguit, va aparèixer el pastis del 40è aniversari. La festa va continuar amb una animada sessió de musica.

Els nostres agraïments a Fotogrup, Comunicatur, Golden Quads, la Carla Habermeyer (carla0106@msn.com), al Grup Husa, Direcció del Grup CETT i Hotel Alimara, així com tots aquells que de forma desinteressada ens heu ajudat en l’organització de l’acte, molt especialment als alumnes de l’escola d’Hoteleria qui va servir i elaborar el sopar.

Podreu trobar totes les fotos a la web de FOTOGRUP a l'apartat de Reportatges on caldrà introduir com a Nom Usuari: CETT i Clau d’Accés: 2009


 


Comentaris (0)

Publicar un comentari: