XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/tecnic-super...

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > Cicles Formatius Hoteleria CETT - Tècnic Superior en Restauració

TÈCNIC SUPERIOR EN DIRECCIÓ DE SERVEIS DE RESTAURACIÓ 

PRESENTACIÓ:

 L’objectiu del cicle és preparar els alumnes per gestionar establiments, àrees o departaments de restauració, dissenyant i comercialitzant l’oferta gastronòmica dels diferents tipus o especialitats dels establiments, o dels àmbits en els quals s’apliqui. Es dóna la possibilitat d’especialització en l’àmbit de cuina “Xef” o de servei “Maître”.

ACCÉS:

Batxillerat (LOGSE) o prova oficial d’accés de la Generalitat per a majors de 19 anys.

TITULACIÓ:

Tècnic Superior en Restauració

SORTIDES PROFESSIONALS:

  • "Xef"
  • Cap de partida
  • Cuiner
  • Director de producció 
  • Director de restauració o banquets
  • Maître
  • Cap de compres
  • Responsable d’alimentació en càtering
  • Cap de compres
  • Responsable d'enconomat i celler
  • Director d'aliments i begudes

ÀMBIT PROFESSIONAL :

  • Restauració comercial: clàssica, d’alta cuina, nova restauració, bars, cafeteries, hotels, banquets,...
  • Restauració col·lectiva: residències, escoles, hospitals, càtering aèri i marítim...

PLA D'ESTUDIS:

Els objectius dels cursos són:

Primer Curs: Es caracteritza per la introducció teòrico-pràctica de l’alumne al món de la restauració. S’assoleixen els conceptes, les tècniques i les relacions més bàsiques, a més d'obtenir la visió global dels diferents departaments.

Segon Curs: Els alumnes aprofundeixen i amplien tots aquells aspectes teòricopràctics assolits, donant una gran importància a l’organització, coordinació i gestió departamental, ja sigui, d'àrees, departaments o d’establiments de restauració. En aquest nivell l’alumne pot personalitzar la seva formació triant entre les diferents especialitats pràctiques.

 

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT