XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/2trobadagast...

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > ACTIVITATS > V Trobada Gastronòmica

Durant una setmana, l'Escola d’Hoteleria i Turisme CETT de nou es convertirà en un espai d'enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i els professionals de la cuina, el servici de Restaurant i la recerca gastronòmica, mitjançant un calendari d'activitats que inclou xerrades, tallers, demostracions de cuina i tats de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Restauració.

Viure la realitat de la gastronomia professional en l'entorn pedagògic i posar l'alumnat en contacte directe amb l'activitat dels seus protagonistes, són els objectius principals d'aquesta V Trobada.



DIMARTS 22

DIMECRES 23

10.00 - 10.30 HRS

INAUGURACIÓ I CONFERÈNCIA TROBADA GASTRONÒMICA A CÀRREC DE
"CARLES GAIG"

Padrí de la Trobada
Salons Sitges, Llívia i Llavorsí


10.30 - 12.30 HRS

Restaurant El Celler de Can Roca
3* Michelin

A CÀRREC DE JOAN ROCA
Salons Sitges, Llívia i Llavorsí


13.00 a 14.30 HRS

  • Les Algues
    PORTOMUIÑOS, Antonio Muiños
    Saló Sitges
  • El Foie
    COLLVERD, Jordi Terol
    Aula Cuina - Taller
  • La pastisseria
    CHOCOLATE ACADEMY CHOCOVIC, Ramón Morató
    Aula Demostració

10:00 - 11.00 HRS

  • Ciència i Cuina: Experiències de cuina explicades des de la ciència. FUNDACIÓ ALICIA, Pere Castells.
    Saló Sitges
  • Textures
    SOLÉ GRAELLS, Joan Solé.
    Aula Demostració
  • Triticum: Ferments naturals, pans amb ànima.
    Xevi Ramón
    Aula Cuina Taller

11.30 - 13.00 HRS

  • Cinquena gamma
    Investigació i recerca culinària.
    Xavier Mestres
    Aula Demostració
  • El servei a sala: El disseny del servei.
    ELBULLI, Lluís Garcia
    Saló Sitges
  • El vi: La vida en un cep
    PARÉS BALTÀ, Joan Cusiné
    Aula 2.8

13.00 - 14.30 HRS

    ELS BLOGS DE GASTRONOMIA

    TAULA RODONA
    Salons Sitges i Llívia

    DIJOUS 24

    10.00-11.30 HRS

    • Productes Gourmet
      GUZMÁN GASTRONOMIA, Joaquim Arasanz
      Aula Demostració
    • El pernil Ibèric
      ESTIRPE NEGRA, Juan Muñoz i Xavier Mauri.
      Saló Sitges
    • La Cervesa
      ARTS CERVESERS, David Rius.
      Aula 2.8

    12.00 - 13.30 HRS

    • Productes Italians
      FORMA LIBERA, Angela Barusi
      Aula cuina-taller
    • Els peixos
      GRAN BLAU, Ana Zorrilla
      Aula Demostració
    • Els germinats
      CULTIUS ECOLÒGICS DEL VALLÈS,
      Santi Vilalta
      Saló Sitges
    12.00 - 13.30 HRS

    Sferificaciones y macarrones
    DR. CLAUDI MANS

    Salons Sitges i Llívia


    ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT