XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/activitatsfo...

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > INFORMACIÓ GENERAL > Per què estudiar a l'EHT-CETT > Activitats Formatives
L’Escola d’Hoteleria realitza durant tot el curs acadèmic activitats vinculades amb el sector. El tast de productes i begudes, demostracions culinàries de xefs reconeguts, visita i participació en actes i fòrums del món gastronòmic, així com a mercats centrals, bodegues, empreses hoteleres i fires del sector de l’alimentació, de maquinària i noves tecnologies. L’objectiu d’aquestes activitats és ampliar els continguts curriculars i aprofundir en l’entorn del món professional.
 
 
   
OCTUBRE 2007
NOVEMBRE 2007
  • Servei aperitiu “ Jornada Empresarial FP” a la Casa Llotja de Mar
  • Demostració Salses a càrrec Jordi Andreu- empresa kikoman
  • Demostració Aviram i caça  a càrrec Sr. Capdevila (Cadaico)
  • Visita Boqueria i Espai de Restauració Foodball
  • Hostelco
  • Intercanvi CETT-UTEC
  • Visita Cafès Novell
  • Intercanvi UTEC-CETT
  • Xerrada a càrrec de Jordi Gargallo Equipturis
  • Seminari de cafès Illycafè espresso ibérica y la Spaziale
  • Demostració Elaboració de torrons a càrrec pastisser A. Iglesias
  • Visita Mercat Boqueria
   
DESEMBRE 2007
GENER 2008
  • Visita Mercat Boqueria (M. Cuní)
  • Demostració dels usos de Vapoondas. Oms y Viñas. A càrrec de Pepe Macías
  • Visita a la Fàbrica de cerveses Damm
  • Visita a General Càrnia i Centre Directiu Mercabarna
   
FEBRER 2008
MARÇ 2008
  • Xerrada “Administra la teva butxaca”.
    Fundació Caixa Sabadell
  • Fòrum de Vic’07. La Gastroteca
  • Fòrum Gastronòmic Girona’07
  • Visita Intercanvi Bodegues Torres, Consell Regulador del Cava, INCAVI i Boteria Torner
  • Formació Pràctica de “Mojito Bacardí”
    a càrrec de Sr. Emilio Gea
  • Taller de disseny i cuina Què, Qui, Com, Quan
    Escola La Massana
  • Visita a Caves Codorniu i Bach
   
ABRIL 2008
MAIG 2008
  • Sopar FEM
  • Premis Alimara
  • Technifira (Vilafranca del Penedès)
  • Visita a la fàbrica de Cafès Novell

Tornar

ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT