XERRADA FERRAN ADRIÀ
El Curs de Sommelier del CETT al programa Connexió BCN de BTV
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /ciclesformatiushoteleria/html/cat/espaisdapren...

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > Cicles Formatius Hoteleria CETT- Espais d'Aprenentatge

Les aules de tecnología aplicada:

Les AULES RESTAURANT, BAR-CAFETERIA I CUINA, ubicades en el mateix centre de formació, són aules que reprodueixen el funcionament d’un establiment real i a on es realitzen les classes pràctiques del pla d’estudis amb l’objectiu de formar en habilitats i com a pas previ a la formació pràctica en els centres d'aplicació i en les empreses del sector. A l'aula cuina es realitzen les elaboracions que seran servides a les aules restaurant i bar-cafeteria. Aquesta funció la desenvolupen els alumnes, amb la supervisió dels professors.

 
Aula Bar
Aula Bar-Cafeteria
Aula Restaurant
Aula Restaurant
Aula Taller Cuina
Aula Taller Cuina
Aula Demo
Aula Demo
ESCOLA D'HOTELERIA I TURISME CETT