Inici > > > Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins > >

Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins

Itinerari
(Veure tot)
 
Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins 1.390 €
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 13 ECTS - 325 hores lectives
Dates: 13/10/2016 a 17/02/2017
Idioma: Castellà
Itinerari: Curs de Sommelier Semipresencial
Contacta amb nosaltres ››

Cronograma del curs

M0: Introducció al Campus Virtual del CETT eLearning- Online 
  • El dia 13 d'octubre de 2016 s'inicia el curs amb l'aprenentage del funcionament i eines del  Campus Virtual CETT eLearning. Alhora permetrà començar-nos a conèixer.

M1: Viticultura – Online / 17 d'octubre al 20 de novembre - 3 ECTs - 75 hores 

  • Morfologia del cep, cicle vegetatiu, varietats viníferes, reconeixement de climes i sòls. 

M2: Enologia - Elaboració de vi – Online  / 21 de novembre al 23 de desembre - 3 ECTs - 75 hores 

  • Tipus de vinificació, reconeixement i tècnica per detectar les substàncies que componen el vi. 

M3: Introducció al tast - Online  / 9 de gener al 12 de febrer 2017 3 ECTs - 75 hores 

  • Tipus, objectius, metodologia i vocabulari. Anàlisi visual, olfactiu i gustatiu  de vins. 
    Inclou l’enviament de dotze vins per a tasts guiats.*

M4: Paisatges del vi - Presencial / 14 de febrer al 17 de febrer 2017 - 4 ECTs - 100 hores 

  • Entendre el procés de vinificació de vins blancs, rosats i negres segons diferents estils i varietats de raïm.
  • Entendre el conjunt de pràctiques vitícoles associades a l'elaboració del vi.
  • Analitzar les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada.

* Inclou un pack de 12 vins: Consultar condicions d'enviament en funció de la destinació
Despeses d'enviament inlcoses a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari