Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial > >

Curs de Sommelier Semipresencial

Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 2.730 €
+ taxes UB 397,60  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 13/10/2016 a 16/06/2017
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
2.730 €
+ taxes UB 397,60  € 

Programa


M0: Introducció al Campus Virtual del CETT eLearning- Online 
  • El dia 13 d'octubre de 2016 s'inicia el curs amb l'aprenentage del funcionament i eines del  Campus Virtual CETT eLearning. Alhora permetrà començar-nos a conèixer.
M1: Viticultura – Online / 17 d'octubre al 20 de novembre - 3 ECTs - 75 hores 
  • Morfologia del cep, cicle vegetatiu, varietats viníferes, reconeixement de climes i sòls. 
M2: Enologia - Elaboració de vi – Online / 21 de novembre al 23 de desembre - 3 ECTs - 75 hores 
  • Tipus de vinificació, reconeixement i tècnica per detectar les substàncies que componen el vi. 
M3: Introducció al tast - Online / 9 de gener al 12 de febrer 2017 3 ECTs - 75 hores 
  • Tipus, objectius, metodologia i vocabulari. Anàlisi visual, olfactiu i gustatiu  de vins. 
    Inclou l’enviament de dotze vins per a tasts guiats*.
M4: Paisatges del vi - Presencial / 14 de febrer al 17 de febrer 2017 - 4 ECTs - 100 hores 
  • Entendre el procés de vinificació de vins blancs, rosats i negres segons diferents estils i varietats de raïm.
  • Entendre el conjunt de pràctiques vitícoles associades a l'elaboració del vi.
  • Analitzar les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada.
M5: Geografia vinícola nacional - Online / 20 de febrer al 26 de març 2017 3 ECTs - 75 hores 
  • Zones de producció, característiques, legislació i tipicitat de vins nacionals. Tast de vins representatius de cada DO.
M6: Productes i vins especials - Online / 27 de març al 7 de maig 2017 3 ECTs - 75 hores 
  • Vins especials: Elaboració, classificació i  tast  d’escumosos,  dolços, rancis i generosos d’àmbit nacional. Elaboració, classificació de  cafès, infusions, cerveses,  olis, vinagres i vermuts. 
M7: Tecnologia de servei – Online / 8 de maig al 11 de juny 2017 3 ECTs - 75 hores 
  • Presentació, destapament, decantació  i servei. Conservació del vi. Tècniques clàssiques i noves tendències  de maridatge.
M8: El vi a la copa – Presencial / 13 de juny al 16 de juny 2017 5 ECTs - 125 hores 
  • Analitzar objectivament les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada i analitzant les possibilitats de maridatge.
  • Entendre el procés de vinificació de vins especials.
  • Consolidar la pràctica de tecnologia de servei, especialment amb els procediments de decantació i d'atenció al client.

* Inclou un pack de 12 vins: Consultar condicions d'enviament en funció de la destinació. 
Despeses d'enviament inlcoses a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Deixa'ns la teva opinió

El segundo año del curso superior de sommelier, también se podrá hacer de modo semipresencial?
Yo vivo en Paraguay, todos los años viajo a Europa, para visitar bodegas y podria hacer conincidir para la parte de estar presente.

bruno lacarra

Hola Bruno,
Para recibir información sobre el curso, por favor, escríbenos a cettelearning@cett.cat, donde los asesores de formación te orientarán sobre las posibilidades de formación.
Gracias,
Equipo eLearning

Mercè-eLearning

Publica un comentari