Inici > > > Curs de Sommelier Semipresencial > >

Curs de Sommelier Semipresencial

Curs
(Veure tot)
 
Curs de Sommelier Semipresencial 2.730 €
+ taxes UB 397,60  € 
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 27 ECTS - 675 hores lectives
Dates: 13/10/2016 a 16/06/2017
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››
2.730 €
+ taxes UB 397,60  € 

Professorat i Experts:

El curs de Sommelier semipresencial compta amb una plantilla d'experts especialitzats en el món del vi, l'enogastronomia, la sommelieria, l'enoturisme, empresaris del sector i professors universitaris com:


COORDINACIÓ
Patricia Peralta Lasso

Màster en educació i TIC. (Universitat Oberta de Catalunya)

Pedagoga especialitzada en eLearning. Facultat de pedagogia (Universitat de Barcelona)
Mercè Garcia
Cas
tellví


Diplomada en Turisme. (Universitat Autònoma de Barcelona)
Graduada en Direcció Hotelera. (Universitat Autònoma de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora de cursos d'extensió universitària de restauració.


PROFESSORS i experts

Juan Luís Asenjo
Acosta


Periodista i escriptor especialitzat en vins

Assessor i disenyador de cartes de vins.
Membre de jurat a tasts de vins.

Esther Boix
Garcia


Màster en educació i TIC
(Universitat Oberta de Catalunya)

EUHT CETT-UB: Professora


Jot Camps
Ferrer


Llicenciat en Enologia (Universitat Rovira i Virgili)

Enginyer agrònom - enginyer tècnic agrícola

César
Cánovas Herrerias

Sommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

Coordinador de Restauració EHT-CETT

Antoni Cantos
Llopart

Màster en Recerca Enològica - Facultat d’Enologia (Universitat Rovira i Virgili)

Llicenciat en Enologia (Universitat Rovira i Virgili)

Enginyer agrònom - enginyer tècnic agrícola en Indústries Agràries i Alimentàries, especialitat de Viticultura i Enologia.

Josep Escudero Rivas

Màster en viticultura, enologia i màrqueting del vi. Institut del Cava, UVIPE, AVC, Torras & Asociados.

Professor i viticultor a temps parcial en les DO Penedès i DO Cava.

Guillem Laporta Layunta

Diplomat en Superior de Sommelier - Diploma d'Extensió Universitària (EUHT CETT-UB)

HomoSibaris: Sumiller especialista en cerveses, propietari del celler.

Carola Sitjas Bosch


Diplomada en
Wine & Spirits Education Trust (WSET-London).


Membre del comité de tast de la revista Cupatges.

Joan Solé
Sendra

Diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat química, (Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú)

Màster en Viticultura, Enologia i Marketing del vi (Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia) organitzat per l’Institut del Cava, UVIPE i l’Associació Vinícola Catalana.

Alícia
Solé

Viyuela

Llicenciada en Enologia, (Universitat Rovira Virgili)

Llicenciada en Ciències Químiques, (Universitat de Barcelona

EUHT CETT-UB: Professora

 

Deixa'ns la teva opinió

El segundo año del curso superior de sommelier, también se podrá hacer de modo semipresencial?
Yo vivo en Paraguay, todos los años viajo a Europa, para visitar bodegas y podria hacer conincidir para la parte de estar presente.

bruno lacarra

Hola Bruno,
Para recibir información sobre el curso, por favor, escríbenos a cettelearning@cett.cat, donde los asesores de formación te orientarán sobre las posibilidades de formación.
Gracias,
Equipo eLearning

Mercè-eLearning

Publica un comentari