La teva cistella
93 428 07 77
Inici > > > Curs d'Expert en Viticultura, Enologia i Tast de Vins > >

Curs d'Expert en Viticultura, Enologia i Tast de Vins

C
Curs
(Veure tot)
 
Curs d'Expert en Viticultura, Enologia i Tast de Vins 1.450 €
Més
informació
Modalitat: Semipresencial
Crèdits: 13 ECTS - 325 hores lectives
Dates: 13/10/2017 a 16/02/2018
Idioma: Castellà
Itinerari: Curs de Sommelier Semipresencial
Contacta amb nosaltres ››

Objectius

  • Conèixer les diferències entre les diferents varietats de raïm.

  • Identificar els factors de qualitat d’una vinya.

  • Conèixer el cicle anual de la producció del raïm.

  • Reconèixer les malalties de la vinya i el seu possible tractament.

  • Identificar els components del most des del punt de vista del viticultor.

  • Conèixer els procediments i les transformacions que es produeixen en les diferents vinificacions.

  • Conèixer els diferents sistemes de maduració i envelliment d'un vi.

  • Entendre la relació directa que hi ha entre l’elaboració d’un vi i la qualitat del producte final.

  • Identificar els components del vi des de la vessant nutricional.

  • Identificar els diferents tipus de tast i les seves característiques.

  • Entendre la metodologia de tast en cadascuna de les seves fases.

  • Conèixer i descriure qualsevol tipologia de vi.

  • Adquirir el vocabulari específic de tast.

  • Identificar les virtuts i defectes del vins.

  • Entendre el procés de vinificació de diferents tipologies de vins blancs, rosats i negres segons diferents estils i varietats de raïm.

  • Entendre el conjunt de pràctiques vitícoles associades a l'elaboració del vi: la poda, l'esporga, els tractaments preventius, etc.

  • Analitzar objectivament les característiques organolèptiques d'un vi utilitzant la terminologia apropiada.

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari: