Inici > > > Enologia - Elaboració de vi > >

Enologia - Elaboració de vi

Mòdul
(Veure tot)
 
Enologia - Elaboració de vi 370 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 3 ECTS - 75 hores lectives
Dates: 21/11/2016 a 23/12/2016
Idioma: Castellà
Itinerari: Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins
Contacta amb nosaltres ››

Programa

  1. Introducció

  2. El fruit 

  3. Vinificació

  4. La verema

  5. L' anhídrid sulfurós

  6. La fermentació alcohòlica i malolàctica

  7. Tipologies de vinificació

  8. Clarificació, estabilització i filtració dels vins

  9. Vi, alimentació i salut

Professorat


AUTOR: JOSEP ESCUDERO RIVAS

DOCENT: ANTONI CANTOS LLOPART

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari