Inici > > > Introducció al tast > >

Introducció al tast

Mòdul
(Veure tot)
 
Introducció al tast 520 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 3 ECTS - 75 hores lectives
Dates: 09/01/2017 a 12/02/2017
Idioma: Castellà
Itinerari: Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins
Contacta amb nosaltres ››

Programa

  1. Introducció a l'anàlisi sensorial

  2. Les fases del tast de vins

  3. L'anàlisi sensorial de vins blancs

  4. L'anàlisi sensorial de vins rosats i negres

    Selecció de vins per a realitzar el tast de vins guiat. Enviament del pack de vins*

Professorat


AUTOR: JOAN SOLÉ SENDRA

DOCENTS: CÈSAR CÀNOVAS HERRERIAS
                 MERCÈ GARCIA CASTELLVÍ


* Consultar condicions d'enviament en funció de la destinació

Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari