Inici > > >

Curs d'Hotel Revenue Management

Mòdul
(Veure tot)
 
Curs d'Hotel Revenue Management 750 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS
Dates: 19/10/2016 a 11/12/2016
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››

Presentació

En un entorn de gran dinamisme i volatilitat en que Internet, les xarxes socials i els dispositius mòbils i portàtils –wearables- estan canviant el paradigma de la intermediació turística i ofereixen al client milers de possibilitats des de qualsevol lloc i en qualsevol moment; la gestió dels serveis i productes d’allotjament turístic esdevé més complexa i requereix de professionals formats per respondre a les expectatives del client obtenint, alhora, la màxima rendibilitat.

Per aquest motiu, la figura del Revenue Manager pren cada vegada més protagonisme en la gestió eficient dels allotjaments turístics, atès que s’encarrega d’optimitzar els ingressos resultants de la venda del inventari a partir del control permanent de la demanda, la gestió de la capacitat i la determinació del preu en base a l’elasticitat.

Responent a aquesta necessitat creixent del sector, CETT eLearning presenta un nou programa formatiu intensiu i en línea “Hotel Revenue Management” amb l’objectiu de capacitar als participants per a la gestió eficaç de la venda dels productes i serveis oferts pels allotjaments turístics.

Aquest és un curs introductori enfocat a professionals del sector que vulguin tenir una visió general de les claus per a una gestió eficient dels ingressos en els allotjaments hotelers.

El seu objectiu és que el professional adquireixi, en un curs de 5 setmanes i mitja aprofitant tots els avantatges de la virtualitat, el coneixement i el domini de les eines indispensables per a l’optimització de les ventes de les habitacions i tots els serveis que un establiment d’allotjament turístic pot oferir, avaluant les diferents variables que hi incideixen.

La formació intensiva i en línia es fonamenta en el recorregut de més de 47 anys en la formació de professionals del sector turístic i hoteler i compta amb l’experiència docent dels professionals i acadèmics universitaris del CETT. 

Deixa'ns la teva opinió

Buenos dias soy de la ciudad de cartagena colombia y estoy muy interesado en cursar este programa ya q mi trabajo es en base a las ventas de habitaciones y paquetes turistico y quiero afianzar mas mis conocimientos me gustaria como puedo acceder a este muchas gracias

Eduardo franco criz

Hola Eduardo

Te aconsejamos que nos escribas directamente al correo cettelearning@cett.cat
y que nos dejes tu correo de contacto para informarte.
Gracias
Equip de orientación al alumno
Cettelearning

CETTeLearning

Publica un comentari