Inici > > > Curs d'Hotel Revenue Management >

Curs d'Hotel Revenue Management

Mòdul
(Veure tot)
 
Curs d'Hotel Revenue Management 750 €
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS
Dates: 19/10/2016 a 11/12/2016
Idioma: Castellà
Contacta amb nosaltres ››

Raons per cursar el curs

Actualment, es requereixen professionals altament qualificats dins de l’àmbit de l’allotjament turístic capacitats per a gestionar la rendibilitat de la productividad dels establiments d’allotjament turístics, enfocant  la comercialització en el client i la seva sensibilitat vers el producte i preu. Aquests professionals han de dominar les tècniques fonamentals del  Revenue Management i per això compten ara amb una formació de qualitat en un centre internacional de formació referent en el sector turístic com és el CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona.

Aquest curs permet a tots aquells professionals del sector interessats en el Hotel Revenue Management, conciliar fàcilment els estudis amb la seva vida personal i professional gràcies a la comoditat que ofereix la formació virtual a distància.

Deixa'ns la teva opinió

Buenos dias soy de la ciudad de cartagena colombia y estoy muy interesado en cursar este programa ya q mi trabajo es en base a las ventas de habitaciones y paquetes turistico y quiero afianzar mas mis conocimientos me gustaria como puedo acceder a este muchas gracias

Eduardo franco criz

Hola Eduardo

Te aconsejamos que nos escribas directamente al correo cettelearning@cett.cat
y que nos dejes tu correo de contacto para informarte.
Gracias
Equip de orientación al alumno
Cettelearning

CETTeLearning

Publica un comentari