Inici > > > Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni >

Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni

Postgrau
(Veure tot)
 
Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni 1.990 €
+ taxes UB 320,80  € 
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 30 ECTS - 750 hores lectives
Dates: 13/10/2016 a 19/02/2017
Idioma: Castellà
Itinerari: Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni
Contacta amb nosaltres ››
1.990 €
+ taxes UB 320,80  € 

Raons per cursar el postgrau 


  • Desenvolupar la capacitat per a planificar i organitzar de forma metòdica els projectes.

  • Potenciar la visió de negoci mitjançant l'anàlisi de mercats i la realització d'estratègies de màrqueting aplicades als equipaments patrimonials d'ús turístic.

  • Potenciar la capacitat crítica enfocada cap a la integració de les metodologies  i eines per a la millora en els processos de creació i gestió dels equipaments patrimonials d'ús turístic.

  • Aplicar els mètodes i eines didàctiques i interactives per a la dinamització dels equipaments patrimonials d'ús turístic.

  • Participació d'experts i professionals del sector de primer nivell per a la seva intervenció  durant el transcurs del mòdul (fòrums, xat, activitats orientades a la pràctica professional...).

  • Flexibilitat per poder cursar els mòduls de forma independent (són sumatoris) o a través d'un itinerari recomanat.

  • Formació en un format pensat especialment per als professionals que volen seguir una formació específica en paral·lel amb la seva activitat laboral.

  • Materials docents complementat amb una amplia biblioteca on-line de reconegut prestigi.

  • Visites opcionals (Petit Tour) a ciutats de reconegut interès, mitjançant una   estratègia pedagògica i didàctica innovadora relacionada amb els equipaments patrimonials i la seva gestió.

Deixa'ns la teva opinió

Como ex alumno de este postgrado me gustaría destacar, por un lado, la calidad de los contenidos, combinando temario riguroso y actual, utilizando bibliografía de calidad online y planteando actividades muy prácticas que te hacen aplicar, continuamente, los conceptos aprendidos.

Por otro lado, la dinámica del curso es muy flexible (facilitando conciliarlo con estudios o trabajo), consigue que nunca pierdas el hilo, permite una mayor asimilación de los contenidos y se disfruta aprendiendo a tu propio ritmo.

¡Una gran experiencia que recomendaría sin dudarlo a todos los interesad@s en el mundo del turismo cultural!

Jordi Arcos

Publica un comentari