16 Setembre 2016

Ofertes laborals destacades

Formació, Investigació i Consultoria

PROFESSOR CUINA (CURS 2016-2017) RESTAURACIÓ GASTRONÒMICA (ref. 15370)

Descripció:

Estem buscant un professional amb experiència tant en cuina tradicional i d'avantguarda, valorable coneixement en altres tipus de cuina per impartir c (...)

Requisits:

Mínim amb Titulació superior de Cuina. Es valoraran altres formacions sempre i quan demostri un mínim de 5 anys d'experiència en el món culinari. Va (...)

Intermediació

DIRECTOR/A COMERCIAL (ref. 15473)

Descripció:

Empresa del sector serveis precisa incorporar un/a Director/a Comercial per la divisió de turisme. La seva missió principal serà respo (...)

Requisits:

- Estudis superiors en Turisme, ADE, Econòmiques i/o Empresarials, valorant-se formació a nivell de Màster o MBA. - Imprescindible ten (...)

Restauració

CHEF DE PARTIE LUXURY CRUISE SHIP (ref. 15464)

Descripció:

Cruise Ship Company 5* Ultra Luxury ships and operate in the Mediterranean, Northern Europe, the Caribbean, Central America, South America, Dubai, the (...)

Requisits:

- Diploma from a recognized Hostelry School or apprenticeship program, or equivalent. - 2-3 years of full time working experience on a 4* star (or si (...)

COMERCIAL CANAL RESTAURACIÓN - Sumiller externo (ref. 15463)

Descripció:

Comercial de Wineissocial para el canal de distribución. El target son restaurantes de nivel medio-alto con una propuesta gastronómica "con alma", con (...)

Requisits:

- Sommelier enamorado del mundo del vino y convencido/a de que hay que cambiar la forma en que se vende vino en restaurantes, orientándola mucho más a (...)

JEFE DE COCINA (ref. 15479)

Descripció:

Gestión de inventario. Gestión de equipo. Mantener estándares de calidad. Supervisar y dirigir la operativa de la cocina. (...)

Requisits:

Experiencia demostrable en puesto ofertado. Alta vocación por la cocina y orientación gastronómica. Posibilidad de trabajar en turno partido. (...)

JEFE DE SALA (ref. 15478)

Descripció:

- Gestión de equipos. - Cierres de caja. - Control stock. - Atender al cliente y cualquier incidencia con la mayor celeridad. - Gestionar turnos y (...)

Requisits:

- Experiencia demostrable en el puesto ofertado. - Vocación por la hostelería. - Formación académica en Hosteleria. - Idiomas: castellano, catalán (...)


CETT Alumni

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de cettalumni@cett.cat o bé trucant al 935040408.
Si estàs cercant un altre tipus de feina, explica’ns quines són les teves preferències a e3@cett.cat.
La informació que ens facilita es troba protegida per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i serà incorporada als fitxers automatitzats titularitat de la Societat Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT, S.A., o d'empreses del Grup CETT, amb la finalitat d'informar-lo i demanar la seva opinió sobre els nostres productes i serveis. Si desitja accedir a les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-les , pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça cett@cett.cat