11 Octubre 2016

Ofertes laborals destacades

Allotjament

ACCOUNT MANAGER (ref. 15533)

Descripció:

Responsibilities will include the following tasks: •Selecting best profiles and create the newsletter for hotels: create each week a formal letter wi (...)

Requisits:

Desired qualifications: •Well spoken and polished presentation •Fluent in French and English and strong writing skills •Previous experience/educati (...)

Intermediació

AGENT DE VIATGES (Amadeus i Anglès imprescindibles) (ref. 15506)

Descripció:

Agència de Viatges necessita incoporar un /a Agent de Viatges amb bon nivell d'anglès i Amadeus per les seves oficines ubicades al centre de Barcelona (...)

Requisits:

Es requereix Titulació Superior. Imprescindible nivell alt d'Amadeus i anglès. Experiència mínima de dos anys en càrrec similar. Busquem una person (...)

Productes i Activitats

RESPONSABLE D'EXPORTACIÓ (ref. 15498)

Descripció:

Gestió dels clients d'exportació actuals i apertura de nous mercats. Dinamització de les vendes amb introducció de noves referències i/o augment dels (...)

Requisits:

Clara vocació comercial. Coneixement elemental del tast de vins. Bon nivell d'anglès oral i escrit Informàtica a nivell d'usuari (...)

Restauració

CAMARERO RESTAURANTE ALKIMIA. ESTRELLA MICHELIN. (ref. 15522)

Descripció:

La trayectoria del restaurante Alkimia de Barcelona, regentado por Jordi Vilà, ha sido sorprendente por la rapidez con que ha obtenido su estrella Mic (...)

Requisits:

- Experiencia en restaurantes gastronómicos de alto nivel. - Estudios en Hostelería. - Deberá entender correctamente el catalán. - Preferiblemente (...)

COMERCIAL DE EVENTOS (ref. 15531)

Descripció:

Comercial en Eventos de Boda y Empresa, organización de eventos en esferic. (...)

Requisits:

Experiencia en la organización de eventos, joven y con nivel alto de inglés. (...)

COMMIS CHEF (ref. 15519)

Descripció:

Buscamos un Commis Chef para formar parte de nuestro Restaurante "Eastway". (...)

Requisits:

Formación en Cocina-Gastronomía. Nivel intermedio de inglés. (...)

JEFE DE SALA (ref. 15478)

Descripció:

- Gestión de equipos. - Cierres de caja. - Control stock. - Atender al cliente y cualquier incidencia con la mayor celeridad. - Gestionar turnos y (...)

Requisits:

- Experiencia demostrable en el puesto ofertado. - Vocación por la hostelería. - Formación académica en Hosteleria. - Idiomas: castellano, catalán (...)

SOMMELIER (ref. 15524)

Descripció:

Servicio de vino y de sala integrado en un equipo de 4 sommeliers en un espacio de referencia dentro del mundo del vino. (...)

Requisits:

Titulación de sommelier. Conocimientos de inglés y/o francés. (...)

XEF (Suècia) (ref. 15514)

Descripció:

SUÈCIA NECESSITA XEFS/CUINERS Tarragona, 8 de novembre de 2016 Barcelona, 9 de novembre de 2016 Girona, 10 de novembre de 2016 La necessitat de (...)

Requisits:

Formació en cuina i gastronomia. Experiència prèvia (es valorarà; a partir d’un any). Anglès operatiu (comunicació fluida, aproximadament un nivell (...)


CETT Alumni

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de cettalumni@cett.cat o bé trucant al 935040408.
Si estàs cercant un altre tipus de feina, explica’ns quines són les teves preferències a e3@cett.cat.
La informació que ens facilita es troba protegida per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i serà incorporada als fitxers automatitzats titularitat de la Societat Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT, S.A., o d'empreses del Grup CETT, amb la finalitat d'informar-lo i demanar la seva opinió sobre els nostres productes i serveis. Si desitja accedir a les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-les , pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça cett@cett.cat