FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Aplicacions del buit a la cuina

P0063 - Aplicacions del buit a la cuina

Durada8 hores
ObservacionsDates properament
Preu200,00 €
OBJECTIU
  • Adquirir els coneixements necessaris per posar en pràctica les tècniques del buit a la cuina comercial i col·lectiva, adaptant-les al propi context professional per ampliar i enriquir l’oferta culinària i millorar la seva rendibilitat
PÚBLIC OBJECTIU
  • Professionals de la cuina integrats en empreses de restauració comercial o de col·lectivitats, així com propietaris i responsables de càterings i de botigues especialitzades en elaboracions culinàries.

PROGRAMA
  1. Introducció: avantatges de la introducció del buit a la cuina
  2. Tècniques de cocció al buit
    • Cocció  a baixa temperatura
    • Cocció directa i indirecta
  3. Principals aplicacions: cocció a baixa temperatura
  4. Tècniques de regeneració
  5. Conservació i stockatge
  6. Precaucions higièniques

 

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% si t'inscrius i fas el pagament fins el 03 d'abril de 2016
  • 10% per Alumni UB (associats)
  • 10 % per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!

Descomptes no acumulables

Última modificació 03/02/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA