FORMACIÓ CONTÍNUA - 2016 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Creativitat, la intuïció en el plat

P0054 - Creativitat, la intuïció en el plat

Durada9 hores
1ª ediciódel 04/04/2016, fins el 06/04/2016
HorariDilluns, dimarts i dimecres de 17:00 a 20:00 h.
Preu225,00 €
OBJECTIU
  • Establir els criteris bàsics del procés creatiu a la cuina.
  • Analitzar i entendre el funcionament dels cinc sentits  implicats.
  • Conèixer  les últimes tendències en la cuina creativa.
  • Assimilar les diferents aplicacions pràctiques de les últimes tendències en creacions culinàries.
  • Capacitar per captar i fidelitzar clients.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Aquest curs, adreçat als professionals de la restauració i als nous titulats en cuina, els permetrà reciclar els seus coneixements gastronòmics,  desenvolupar els criteris i les tècniques pròpies de la cuina creativa i innovar la seva pràctica culinària.

PROGRAMA
  1. El procés creatiu a la cuina, de la teoria a la pràctica: Preparació, incubació, il·luminació i verificació
  2. Els quadres classificadors de les matèries primeres com a eines de creativitat.
  3. El procés productiu de les preparacions amb base creativa.
  4. Els sentits, intervenció dels sentits en el procés creatiu.
  5. La presentació de les preparacions culinàries en els recipients de servei: plats, safates i altres.
  6. Les noves tecnologies aplicades a la cuina creativa.
  7. Aplicacions pràctiques.

 

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • (*) 10% si t'inscrius i fas el pagament fins el 11 de març de 2016
  • 10% per Alumni UB (associats)
  • 10 % per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!

 

Descomptes no acumulables

Última modificació 08/03/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA