FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Gestió de restauració en grans esdeveniments

P0051 - Gestió de restauració en grans esdeveniments

Durada12 hores
1ª ediciódel 07/06/2017, fins el 14/06/2017
HorariDimecres 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00 h.
ObservacionsInclou el dinar a l'aula restaurant.
Preu330,00 €
OBJECTIU
  • Capacitar  els  assistents a integrar-se en un equip de treball en un gran esdeveniment amb un càrrec de responsabilitat.
  • Conèixer quins són els factors claus de l'alimentació en  projectes relacionats amb grans esdeveniments.
  • Aprendre la metodologia per a dissenyar un gran projecte d'alimentació.
  • Gestionar un gran esdeveniment en  tots el seus  vessants.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Adreçat a empreses organitzadores i als treballadors amb responsabilitats en el disseny i direcció de grans celebracions i esdeveniments gastronòmics, el curs proporciona la formació necessària per la seva planificació, coordinació i gestió global.
PROGRAMA
  1. Criteris bàsics pel desenvolupament de projectes.
  2. L’oferta gastronòmica.
  3. La logística integral.
  4. La producció.
  5. El servei.
  6. Els Recursos Humans.
  7. La qualitat.
  8. El medi ambient.
  9. El pressupost.

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% amb la inscripció i pagament fins el 7 de maig de 2017 CODI: EB10gR
  • 10% per Aumni UB (associats)
  • Consulta també els descomptes  per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!
  • Cada módul per separat té els mateixos descomptes.

Descomptes no acumulables

Última modificació 22/12/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA