FORMACIÓ CONTÍNUA - 2016 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea d'Hoteleria i Restauració > Diploma d'Especialitat Food&Beverage Manager > Gestió del Food&Beverage. Optimització de recursos

P0231 - Gestió del Food&Beverage. Optimització de recursos

Durada36 hores
1ª ediciódel 19/04/2016, fins el 25/05/2016
HorariDe dimarts a dijous de 17:00 a 20:00 h.
ObservacionsAquest curs forma part del Diploma d'Especialitat F&B MANAGER. Els dies 10, 12, 17, 19 i 24 de maig mòdul Direcció d'equips. Descompte del 15% si t'inscrius i fas el pagament fins el 19/03/16
Preu780,00 €
OBJECTIU
  • Conèixer les eines de control de les depeses de producció
  • Establir tècniques d’anàlisi i  control del compte d’explotació
  • Establir el cost com a eina estratègica en el sector de la restauració 
  • Administrar el departament gestionant els costos i les despeses dels principals factors que intervenen en la definició del preu
  • Conèixer com optimitzar el food cost
  • Entendre la comptabilitat de costos i la pressupostària com a instruments de gestió útils i accessibles per a qualsevol gestor d’empresa de restauració
  • Conèixer l’estructura del finançament de l’àrea de F&B
  • Aportar eines per a l’anàlisi de larendibilitat de les inversions

 

PÚBLIC OBJECTIU
  • Directius i professionals del sector de la restauració i de l’ hoteleria, preocupats per la necessària adaptació de les empreses a un mercat altament competitiu i l’optimització de la gestió d’empreses on els recursos han de ser administrats sota una òptica estratègica.
PROGRAMA

Tema  1.- El compte d’explotació como a  eina de control

  1. L’estructura del compte d’explotació
    1. Definició de cost i despesa
    2. Tipus de costos
    3. El punt mort
  2. Costos teòrics i costos reals o històrics
    1. Càlcul o determinació dels ratis teòrics o pressupostats
    2. Càlcul dels ratis reals o històrics
  3. El compte d’explotació com a eina de control i de gestió

Tema 2.-  El pressupost de vendes i el pressupost de despeses

  1. El pressupost de vendes
    1. Establir el preu de venda més adequat
    2. La relació del PMD i el PMO
  2. L’optimització del food cost
  3. Disseny del pressupost de vendes i despeses sense històrics
  4. Disseny del pressupost de vendes i despeses amb històrics

Tema 3.- L’anàlisi d’inversions

  1. El balanç inicial com a eina de control de la inversió
  2. Mètodes de finançament
  3. Projectes d’inversió

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% amb la inscripció i pagament fins el 19 de març de 2016
  • 10% per Aumni UB (associats)
  • Consulta també els descomptes  per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!

Descomptes no acumulables

Última modificació 28/01/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA