FORMACIÓ CONTÍNUA - 2016 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea d'Hoteleria i Restauració > Diploma d'Especialitat Food&Beverage Manager > Gestió de restauració. Direcció d'equips

P0060 - Gestió de restauració. Direcció d'equips

Durada14 hores
1ª ediciódel 10/05/2016, fins el 24/05/2016
HorariDimarts i dijous de 17:00 a 20:00 h.
ObservacionsAquest curs forma part del Diploma d'Especialitat F&B MANAGER
Preu350,00 €
OBJECTIUS
Proporcionar orientació i formació que permeti millorar les habilitats de direcció i les competències bàsiques del comandament.
• Conèixer les diferències bàsiques entre ser líder y ser cap i assumir la necessitat de treballar aquesta competència
• Analitzar i desenvolupar el concepte bàsic de lideratge.
• Conèixer les bases tècniques i teòriques que fan que el grup funcioni com a equip.
• Analitzar el paper que el treball en equip té com a factor motivador.
• Entrenar en la tècnica de treball en equip.
• Analitzar dificultats i reforçar comportaments.
PÚBLIC OBJECTIU

• Directius i professionals del sector hoteler i turístic que dirigeixin persones i que estiguin compromesos a adquirir major responsabilitat personal sobre els seus propis resultats i els del seu equip i que vulguin aprendre tècniques avançades de lideratge i comunicació

METODOLOGIA

• Presentació teòrica dels continguts i aprenentatge actiu, mitjançant discussions guiades, role-plays amb feedback i estudi de casos pràctics
 

PROGRAMA

1. La Motivació com a eina bàsica del lideratge i el treball en equip
        1.1. Motivació i rendiment laboral
        1.2. Elements motivadors i desmotivadors en l'entorn empresarial
2. El lideratge
        2.1. Diferència entre cap i líder
        2.2. Habilitats del líder.
        2.3. Tècniques modernes de lideratge
        2.4. Estils de direcció. Lideratge situacional
        2.5. Anàlisi del nivell de desenvolupament del col·laborador
        2.6. Entrenament d'habilitats directives.
3. Gestió d'equips
        3.1. El paper del líder en l'equip
        3.2. Diferència entre grup i equip
        3.3. La importància de l'equip
        3.4. Fases del desenvolupament d'equips
        3.5. Gestió del conflicte
 

Última modificació 16/03/2015
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA