FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Iniciació a Sommelier

P0047 - Iniciació a Sommelier

Durada24 hores
1ª ediciódel 14/03/2017, fins el 05/04/2017
HorariDimarts i dimecres de 17:00 a 20:00 h.
ObservacionsAQUEST CURS POT DONAR ACCÉS AL CURS SUPERIOR DE SOMMELIER I AL SEMIPRESENCIAL.
Dates properament
Preu460,00 €
OBJECTIU
  • El curs d’iniciació a sommeliers proporcionarà als treballadors de sala uns coneixements bàsics d’enologia que els permetran aproximar-se a les tasques del sommelier en una empresa de restauració. 
PÚBLIC OBJECTIU
  • Adreçat tant als nous titulats com als professionals del servei de sala que vulguin complementar la seva formació en vistes a una futura especialització o a millorar les seves expectatives i currículum professional.
  • També per aquelles persones que es vulguin introduir en l'apassionant món del vi.
PROGRAMA
  1. Introducció al  món vitivinícola: clima, sol i varietats. Procediments de vinificació.
  2. Mapa enològic d’Europa
  3. Terminologia del tast i tècnica de la degustació (inclou 3 sessions de tast)
  4. Material i tècniques de servei dels vins 
  5. Harmonies i contraindicacions entre aliments i vins (inclou tast)
  6. Evolució contemporània del  món del vi.  Canvis de gust i noves tendències en l’apreciació dels vins 
  7. Compres, organització i gestió de la bodega del restaurant

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 10% si t'inscrius i fas el pagament fins el 12 de febrer de 2017 codi oferta: EB10IS
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% alumni UB (associats)
  • 10% per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!

 Descomptes no acumulables

Última modificació 29/11/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA