FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
OBJECTIU
  • Adquisició de coneixements i competències que permetin dissenyar i posar en pràctica dietes i menús adaptats a diferents situacions, edats, demandes, i col·lectius, en un context no clínic sinó propi de la restauració comercial.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Propietaris de restaurants, professionals de la cuina, titulats en hoteleria, que vulguin adquirir els coneixements necessaris sobre dietètica i planificació de menús, que els permetin adaptar la seva oferta gastronòmica a les necessitats nutricionals d’una demanda especifica.

PROGRAMA
  1. Dietètica i nutrició: conceptes bàsics
  2. La dieta: factor ambiental, cultural i econòmic
  3. Hàbits, modes i comportament alimentari
  4. Planificació dietètica de la carta i màrqueting alimentari
  5. Segments de mercat i oferta dietètica
  6. Tipus de dieta
    • Nens i adolescents
    • Tercera edat
    • Planificació de la dieta en adults
  7. Dietes alternatives: dietes vegetarianes, macrobiòtiques, dissociades
  8. Dietes i planificació de menús per col·lectius específics
Última modificació 28/01/2008
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA