FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Últimes tendències en pastisseria i rebosteria per a restauració

P0055 - Últimes tendències en pastisseria i rebosteria per a restauració

Durada9 hores
HorariDilluns i dimarts de 17:00 a 20:00 h.
ObservacionsDates properament
Preu225,00 €
OBJECTIU
  • Fer conèixer fórmules clàssiques renovades i noves interpretacions representatives de la pastisseria més actual per posar-les a l’abast del professional interessat en la seva anàlisi, elaboració i aplicació pràctica en l’àmbit de la restauració.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Professionals de la restauració, propietaris de restaurants, cuiners o pastissers, titulats en cuina, que vulguin introduir-se en el món de la pastisseria d’avantguarda o adquirir els coneixements necessaris per posar-la en pràctica en els seus establiments.

PROGRAMA
  1. Elaboracions clàssiques i noves tendències de la pastisseria contemporània.
  2. Evolució dels gustos del consumidor.
  3. Noves tecnologies aplicades a la pastisseria.
  4. Matèries primeres i productes bàsics.
  5. Nous ingredients de la pastisseria: hortalisses, herbes aromàtiques, espècies, flors.
  6. Principals elaboracions.
  7. Muntatge i decoració.

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% si t'inscrius i fas el pagament fins el 24 d'abril de 2016
  • 10% per Alumni UB (associats)
  • 10 % per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!

 Descomptes no acumulables

Última modificació 05/02/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA