FORMACIÓ CONTÍNUA - 2016 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Tècniques de servei de cafeteria i bar (Curs de barman)

P0050 - Tècniques de servei de cafeteria i bar (Curs de barman)

Durada20 hores
Horaridilluns i dimecres de 17:00 a 19:30 h.
Preu400,00 €
OBJECTIU
  • Els participants en aquest curs aprendran els mètodes de preparació i servei de begudes alcohòliques i no alcohòliques, es familiaritzaran amb les matèries primeres i productes propis del servei de bar i rebran la formació adequada per desenvolupar el tracte amb el client.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Adreçat als professionals que vulguin iniciar-se o especialitzar-se en les tècniques i habilitats  específiques del servei de cafeteria i bar

PROGRAMA
  1. Maquinària, estris i atuells de bar
  2. Preparació de l’àrea del bar - cafeteria
  3. Aprovisionament, emmagatzematge i control d’existències
  4. Oferta i serveis de begudes a la barra
  5. Preparació i servei de cafès i infusions
  6. Servei de begudes no alcohòliques
  7. Servei de vins i cerveses
  8. Preparació i servei  de còctels i combinats
  9. Servei de destil·lats i espirituosos.
Última modificació 29/01/2008
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA