FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
INICI > CURSOS CURTA DURADA > Àrea de Gastronomia > Tècniques i tecnologies innovadores a la cuina

P0064 - Tècniques i tecnologies innovadores a la cuina

Durada9 hores
HorariDilluns i dimarts 17:00 a 20:00 h.
ObservacionsPropera edició 2016
Preu225,00 €
OBJECTIU
  • Adquisició de les habilitats tècniques necessàries per fer el pas de la cuina elaborada segons els mètodes tradicionals, a una cuina avantguardista, amb la intenció de modernitzar l’oferta, prenent contacte amb tecnologies de preparació innovadores.
PÚBLIC OBJECTIU
  • Titulats i professionals de la cuina que desenvolupin la seva activitat en la restauració familiar, o de caire tradicional, i que vulguin introduir-se en les tècniques pròpies de l’alta gastronomia, les noves tecnologies aplicades a la cuina, i l’ús d’aparells i estris de nova generació
PROGRAMA
  1. Evolució dels gustos del consumidor
  2. Aplicació de noves tecnologies
  3. Cuina freda
  4. El cru: la influència de la cuina oriental
  5. Cuina Calenta: noves fórmules de cocció
    • Coure al buit
    • Coure amb Roner
    • Coure amb soplet
    • Altres materials aplicats a la cocció al vapor
  6. Reduccions
  7. Escumes
  8. Salses lligades amb gelificants o espessants                      
  9. Aires

Descomptes:

  • 20% per Alumni CETT (associats)
  • 15% si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa
  • 10% si t'inscrius i fas el pagament fins el 8 de maig de 2016
  • 10% per Alumni UB (associats)
  • 10 % per col·lectius especials (aturats, majors 55 anys, etc.), caldrà que ens demanis el codi d'oferta!

 Descomptes no acumulables

Última modificació 29/02/2016
CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA