FORMACIÓ CONTÍNUA - 2017 -

 
INICI > INSCRIPCIÓ > Matrícula online
Llistat de cursos disponibles:

Intel·ligència emocional en el sector turístic
Edicions: 
 07/04/2017 - 11/04/2017

Preu: 400,00 €
Hàbits per convertir-se en professionals altament efectius
Edicions: 
 25/04/2017 - 06/06/2017

Preu: 800,00 €
Autolideratge per a la venda eficaç
Edicions: 
 15/05/2017 - 23/05/2017

Preu: 300,00 €
"Speech talent", tècniques de comunicació efectiva
Edicions: 
 09/06/2017 - 09/06/2017

Preu: 150,00 €
Gestió del conflicte en empreses turístiques
Edicions: 
 12/06/2017 - 19/06/2017

Preu: 250,00 €
Habilitats per parlar en públic intensiu
Edicions: 
 03/07/2017 - 04/07/2017

Preu: 150,00 €
Formació a mida per a empreses

Diploma d'Especialitat Food&Beverage Manager
Programa d’Especialització CETT d’alta aplicabilitat i focalitzat que té com a objectiu capacitar professionals de la restauració i l’hoteleria en la gestió integral de l’àrea d’Aliments i Begudes d’un establiment, eficientment i òptima. En finalitzar la formació s'obtindrá el DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ CETT FOOD&BEVERAGE MANAGER. Adreçat a professionals del sector de l’Hoteleria i la Restauració que vulguin accedir a un lloc de resposabilitat vinculat a l'àrea de restauració. També adreçat a aturats per facilitar-los l’accés al mercat laboral en un sector dinàmic i en constant creixement.
Edicions: 
 06/03/2017 - 11/04/2017

Preu: 900,00 €
Estratègies i implementació del Revenue Management
Curs de Revenue Management d'alta aplicabilitat per empreses del sector hoteler i d'altres activitats de turisme. Adreçat a professionals del sector, directament relacionats amb la comercializació del producte hoteler (i d'altres activitats del sector turístic) en un entorn altament competitiu que estiguin interessats en adquiriri coneixements clau per a la gestió optimitzada de les vendes.
Edicions: 
 25/04/2017 - 27/04/2017

Preu: 480,00 €
Diploma d'Especialitat en Gestió Hotelera
Diploma que et capacita per a la gestió hotelera de forma integral, incloent la gestió de les operacions, la gestió econòmica i financera, la gestió comercial i la gestió de les persones.
Edicions: 
 03/05/2017 - 10/07/2017

Preu: 1100,00 €
Upselling per hotels
Edicions: 
 08/05/2017 - 11/05/2017

Preu: 200,00 €
Com dissenyar un pla de fidelització de clients personalitzat
Curs per aprendre a establir la teva estratègia de fidelització de clients i implementar-la en un pla de fidelització de clients personalitzat al teu negoci hoteler, de restauració, de gastronomia o d'altres activitats del sector del turisme. També per destinacions turístiques que vulguin fidelitzar els seus visitants.
Edicions: 
 16/05/2017 - 17/05/2017

Preu: 225,00 €
Tècniques de venda per cambrers
Edicions: 
 06/06/2017 - 13/06/2017

Preu: 225,00 €
Investigació de mercats per empreses turístiques - Màrqueting i comunicació
Edicions: 
 08/05/2017 - 31/05/2017

Preu: 480,00 €
Google Adwords per empreses turístiques i hotels
Curs pràctic per aprendre els fonaments del SEM i a dissenyar campanyes de Google Adwords rendibles i efectives.
Edicions: 
 09/05/2017 - 02/06/2017

Preu: 490,00 €
Atenció al client i tècniques de venda en serveis turístics
Edicions: 
 12/06/2017 - 19/06/2017

Preu: 225,00 €
Últimes tendències en pastisseria i rebosteria per a restauració
Edicions: 
 27/03/2017 - 03/04/2017

Preu: 225,00 €
Aperitius, tapes i platets innovadors
Edicions: 
 08/05/2017 - 15/05/2017

Preu: 225,00 €
Tècniques i tecnologies innovadores a la cuina
Edicions: 
 22/05/2017 - 29/05/2017

Preu: 225,00 €
Màrqueting Digital per a cellers i empreses de restauració i gastronomia
Edicions: 
 06/06/2017 - 27/06/2017

Preu: 460,00 €
Gestió de restauració en grans esdeveniments
Edicions: 
 07/06/2017 - 14/06/2017

Preu: 330,00 €
Aplicacions del buit a la cuina
Edicions: 
 12/06/2017 - 19/06/2017

Preu: 200,00 €
Curs cocteleria intensiu
Curs d'iniciació a la cocteleria per professionals i amants dels còctels. Curs per aprendre a fer els còctels clàssics i variacions d'autor.
Edicions: 
 12/06/2017 - 10/07/2017

Preu: 390,00 €
Curs de sommelier intensiu
Edicions: 
 04/09/2017 - 14/09/2017

Preu: 460,00 €
Curs en Cocteleria i Mixologia

Cuina d'Alta Gastronomia, Executiva i Creativa
Cuina d'Alta Gastronomia, Executiva i Creativa

Superior de Sommelier

Gestió de la Restauració Comercial i per a Col·lectivitats

CETTConsultors Av. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona Tel. +34.93.504.04.25 Fax +34.93.428.67.77 e-mail: formacio.continua@cett.cat | ESCOLA DE FORMACIÓ CONTINUA - FORMACIÓ A MIDA