Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /fundacio-gaspar-espuna/html/cat/form.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
INICI > Línies d’actuació > Formació
  • La Fundació impulsa la formació turística i hotelera, en els seus diferents àmbits i, per tant, la transferència de coneixement en la missió educativa del Grup CETT, a partir de la identificació de les necessitats i expectatives del sector tant acadèmic com professional:
  • Organització de jornades monogràfiques com l'Observatori de Turisme del CETT, jornades sobre innovació, ... trobades i conferències d’interès per als alumnes, professors i professionals.

  • Col·laboració en l’organització de concursos relacionats amb els coneixements adquirits junt amb organismes o associacions del sector.

La Fundació també fomenta iniciatives i projectes innovadors per aportar millores a la gestió turística i afavoreix l'activitat emprenedora dels joves, incentivant-los a desenvolupar les seves idees i ajudar-los per què els seus projectes es converteixin en realitat:

  • Projectes d’ambientalització curricular de la formació turística.

  • La creació del nou Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques promogut pel CETT-UB, el Campus de l'alimentació Torribera, la UPC i la Fundació Alícia que s'imparteix des del setembre de 2014.
  • Creació de l’Aula dels Sentits, actualment l'"Espai dels sentits, aula renovada el 2013 i destinada al desenvolupament, la investigació i experimentació dels seus sentits aplicats a l'àmbit gastronòmic, amb l'objectiu d'interrelacionar diferents disciplines com la ciència, l'art, la indústria alimentària...

  • Concurs anual de Projectes emprenedors en el sector turístic.

Última modificació 10/12/2014