CAT | ESP | ENG
Notícies
Notícies

Etiquetes Relacionades:

Arxiu de notícies







30.06.2014

Nova iniciativa del CETT-UB per fomentar les bases de la dieta mediterrània

Acord CETT - Fundació Dieta Mediterrània per impulsar el coneixement i la pràctica de l'estil alimentari de la zona del mediterrani.


• El CETT esdevé el centre referent per la Fundació Dieta Mediterrània per impartir formació específica sobre l’estil de vida i d’alimentació mediterrani 

• L’oferta formativa d’hoteleria i gastronomia del CETT reforçarà la presència de coneixements sobre la dieta mediterrània i la seva aplicació gastronòmica

• En el Patronat de la Fundació figuren empreses com Danone, Gallina Blanca, Llet Nostra, Freixenet, Torres i institucions com Fira de Barcelona i Mercabarna


Maria Abellanet, consellera delegada del Grup CETT, centre universitari internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i Josep Maria Pelegrí i Aixut, president Fundació Dieta Mediterrània, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme accions conjuntes per fomentar el coneixement i l’ús de la dieta mediterrània


Amb l’acord signat a la seu d’aquesta fundació – que té un patronat on figuren empreses com Danone, Gallina Blanca, Llet Nostra, Freixenet o Torres, i també institucions com Fira de Barcelona i Mercabarna, entre d’altres-, el CETT ampliarà l’oferta formativa dedicada a la dieta mediterrània en els seus programes d'estudis d'hoteleria, donarà suport a activitats que la divulguin i contribuirà a la seva aplicació en el món de la gastronomia, entre d’altres iniciatives.   


El conveni també farà possible la participació d’alumnes i professors dels estudis d’hoteleria en projectes internacionals, activitats de promoció, estudis i participació en grups de recerca, congressos o simposis dedicats a la dieta mediterrània, on La Fundació hi hagi col·laborat i li doni suport.


SUPORT PEDAGÒGIC

La Fundació Dieta Mediterrània donarà suport a les activitats pedagògiques organitzades pel CETT en matèria de cuina i gastronomia que tinguin la finalitat de fomentar entre l’alumnat el coneixement expert sobre la dieta mediterrània. La fundació facilitarà material (com fotos, vídeos, material pedagògic i de difusió) per ser utilitzat en els cursos presencials o online que imparteixi el CETT.




Comentaris (0)

Publicar un comentari: