Notícies
Notícies
13.05.2016

XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT

Un any més,  el Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant de CETT, el proper dimarts 17 de maig. En aquesta vint-i-unena edició, tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració defensaran la seva proposta gastronòmica davant d'un jurat degustador de personalitats referents del sector i un jurat intern format per professors del CETT, els quals decidiran els guanyadors.


Els alumnes participants són:

Grup1: Alba Xifré, Aleix Baró, Adrián Cebrián, Angela González, Angel Cañizares
 
Grup2: Taifú Coral González, Aniol Clavé, Jualian Benalcázar, Alvaro Fernández, Mario Nanín
 
Grup3: Sonia Tur, Marc Albert Franco, Juan Martinho, Karelis Reinoza


El jurat degustador està format per Carles Abellan, xef i propietari del Grup Carles Abellan, Christian Escribà, de Pastisseria Escribà, Xavi Alba, Director del Restaurant Tickets, Jordi Luque, escriptor gastronòmic i col·laborador del Què Fem i de la Revista Cuina, Marta Gil, gerent de la Fundació DAMM i Alex Gali, de Fundació Damm. 


Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria a començaments del mes de juny. Molta sort a tots!


Àlbum de fotografies:

XXI Concurs de Cuina i Serveis de Restauració CETT 2016


Vídeo resum de la jornada:
Deixa'ns la teva opinió

Ver como fue el concurso no solo desde el día que empezó sino la preparación de los alumnos me da ese orgullo de ser chef. Recordando que la restauración es una pasión. Gracias por esa motivación y sigan adelante.

Oscar

Publica un comentari: