CAT | ESP | ENG
EDUCATIONAL
Diploma en Sommelier

Profesorado

Coordinador
mercè garcía castellvíTurisme (Universitat Autònoma de Barcelona)
DIPLOMA EUROPEU DE DIRECCIÓ HOTELERA (Universitat Autònoma de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora de Cursos de Extensión Universitaria de Restauración
 
Coordinador Técnico nivel 1
agustí torelló sibillSomelier
Ingeniero Técnico Agrícola

Caves AT Roca: Director
 
Coordinador Técnico nivel 2
juan muñoz ramosTourism Business Management (Brantidge University)
Somelier (LDC-Escola d'Enologia)
 
Professors
carles aymerich pastalléSomelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

El Celler de Can Roca: Sommelier
cesar cánovas herreriasDiploma de Extensión Universitaria de Somelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)

EHT - Grup CETT: Responsable de Restauració
antonio giuliodoriSomelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

Monvínic: Somelier
salvi moliner colsTécnico Especialista en Viticultura y Enologia (Escola Mercè Rossell i Domènec)

Bodegues Oriol Rossell: Enólogo
juan muñoz ramosTourism Business Management (Brantidge University)
Somelier (LDC-Escola d'Enologia)
xavier pacheco carmonaProfessor de Sommilleria:
enric soler gonzálezSomelier (Escola Superior d'Hostaleria de Catalunya)

Celler Enric Soler: Director
agustí torelló sibillSomelier
Ingeniero Técnico Agrícola

Caves AT Roca: Director
 
Colaboradores
hector angulo bellocVila Viniteca
manel batet guardiàCafès Novell
antoni campins chalerExpert en Sake
ferran centelles santanaelBulli Fundation
audrey doréRestaurant Roca Moo
joan gómez pallarésDevinis
franck massardEpicure Wines
lluis pablo pavoGourmet Hunter
agusti romero arocaInstitut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
joan rubió sadurníRecaredo
xavier taribó garciaVila Viniteca
albert tintó garcia-morenoCervebrew. (Art Cervesers)
lluis tolosa planetTolosa Wine Books
oriol urgell saboritProega