CAT | ESP | ENG
EDUCATIONAL
Direcció de Restauració

Profesorado

Coordinador
álvaro enrique arrieta valleMaster Universitario en Dirección Hotelera y de Restauración (CETT)

EUHT CETT-UB: Director del Master Universitario en Dirección Hotelera y de Restauración - Dirección de Restauración
 
Professors
mario cañizal villarinoBFS Business on Food Service: Director
juan luis carratalà alastrueyDoctor Ingeniero Industrial (Universitat Politècnica de Catalunya)
Diplomado en Marketing (INSEAD (Francia))

Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya: Gerente
montse gimeno griñoLlicenciada en Administració i Direcció d'Empreses (Universitat Oberta de Catalunya)

EUHT CETT-UB: Profesora
Universitat de Barcelona - Facultat Economia: Profesora Associada
llorenç guilera agüeraDoctor en Psicologia (Universitat Autònoma de Barcelona)

Dptm. Psicologia-Universitat Autònoma de Barcelona: Profesor colaborador
montserrat illan villanuevaDiplomada en Nutrición Humana y Dietética (Universitat de Barcelona)

Dptm. Nutrició i Bromatologia-Facultat Farmàcia UB: Profesora
jesús molina rodríguezLicenciado en Filosofia y Ciencias de la Educación (Psicologia Industrial) (Universitat de Barcelona)

ACORH: Director Tècnico
eugeni osácar marzalDoctor por la Universidad de Barcelona (Universitat de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Director de Investigación
laura padró massaguerDiplomada en Enfermería (Universitat de Barcelona)
Certificado de Dietoterapia (ISTA-París)

Dpt. Nutrició i Bromatologia - Facult. Farmàcia UB: Profesora
imma palma linaresDoctora en Ciencias Biológicas (Universitat de Barcelona)
Master en Nutrición y Ciencias de los Alimentos (Universitat de Barcelona)

Dpt. Nutrició i Bromatologia-Facult. Farmàcia UB: Profesora
david peguero manzanaresPDD (IESE - Universidad de Navarra)
Diplomado en Gestión Hotelera (École Hótelière de Lausanne)

CETT Consultors: Director
gloria sanmartín antolínMASTER EN GESTIÓ DE LA QUALITAT A L'EMPRESA (Universitat Politècnica de Catalunya)

CETT Consultors - Grup CETT: Consultora
francisco javier torrado pratLicenciado en Historia del Arte (Universitat Autònoma de Barcelona)
Técnico Especialista en Hoteleria y Turismo (Escola d'Hoteleria i Turisme Cambrils)

Dpt. Nutrició i Bromatologia-Facult. Farmàcia UB: Profesor de Tecnologia Culinaria
 
Colaboradores
concepció agustí pararedaGrupo Moncho's
bruno balbás fernandez de castroSangria Lolea
david baños martinezGrupo Compass
isabel coderch vergésTecnòloga Aliments experta en restauració sostenible
jose mª fonteboa andionEismann, S.A.
jordi gargallo altimirasEquip Turist
toni nieto riveraMercabarna
david pahissa lópez 
antonio porte lafonSodexo
joan rodes pignatelliCediserhs,S.L.
david romero guiñónAngrup
ignasi rosell boschHotel Arts
jose maria torres arnauGremi de Restauració de Barcelona

Last modification: 04/08/2015