CAT | ESP | ENG
EDUCATIONAL
Grupo CETT

Porfessorat

Coordinador
damià mulà gimenoGrado Superior en Restauración (Escola Joviat)

Escola d'Hoteleria i Turisme CETT: Coordinador curso de Cocteleria y Mixologia
 
Professors
cesar cánovas herreriasDiploma de Extensión Universitaria de Somelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)

EHT - Grup CETT: Responsable de Restauració
emma pla ruscaLicenciada en Ciencias Económicas y Empresariales (Universitat Autònoma de Barcelona)

CETT Consultors: Consultora
lluís riera puñetLicenciado en Ciencia y Tecnologia de la Alimentación (Universitat Autònoma de Barcelona)
Licenciado en Química (Universitat Autònoma de Barcelona)

SAIA - Seguretat Alimentària: Socio-Director técnico
 
Colaboradores
gerard acereda jiménezDry Martini
chantal aimée deuActriu de reconeguda trajectòria
marc álvarez safontGroup Bar Manager del Grup ElBarri
josé juan balaguer ferrerDry Martini
manel batet guardiàCafès Novell
javier caballero morcilloLiquid Experience
eduardo campos floresNegroni Coctail Bar
judit comes pratsFrutArt Serv. Prof. S.L.
lisette dawtreyAbstoss World Gastronomy
josep m gotarda guardiaIdeal Coctail Bar
xavier grima puigwww.tea_infusions.es
héctor henche vilaFizz Bartenders, S.L.
francisco javier iglesias garciaDegustoarte
vasco manuel de jesús martinsTahití Cocktail Bar
alessio lori rayaFormador de cocteleria
antonio moya albuixechEspecialista en cristaleria artesanal
santiago-paul ortiz jácomeHotel Ohla
kim ossenblokBaristakim.es
xavier pacheco carmonaProfessor de Sommilleria
vicente gustavo paulos franciscoBartrainers
ginés pérez navarroRestaurante Cocteleria Belvedere
francisco pons saisEstudi Interiorisme Francesc Pons
jorge hernan restrepo urreaCocteleria Creativa
josep soto collCoctails Stations
carles tejedor muntadasRestaurant Nacional
manuel tirvió salesAssessor tècnic de Cocteleria