CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Diploma en Cuina d'Alta Gastronomia, Executiva i Creativa

Professorat

Coordinador
montserrat saperas ferrerLlicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora Curs Alta Cuina i Gastronomia
 
Professors
esther boix garciaLlicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació ( Pedagogia) (Universitat de Barcelona)
Master Oficial en Educació i Tecnologies de la Informació i Comunicació (e-learning) (Universitat Oberta de Catalunya)

Grup CETT: Coordinadora pedagògica
mercè garcía castellvíDiplomada en Turisme (Universitat Autònoma de Barcelona)
Graduada en Direcció Hotelera (Universitat Autònoma de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració
enric lópez carrilloLlicenciat en Ciències de la Informació (Publicitat) (Universitat Autònoma de Barcelona)
Master en Administració i Direcció d'Empreses (EOI)

EUHT CETT-UB: Professor
isabel lugo generosoLlicenciada en Història de l'Art (Universitat de Barcelona)

Grup CETT: Professora d'Història de la Gastronomia
jesús molina rodríguezLlicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Psicologia Industrial) (Universitat de Barcelona)

ACORH: Director Tècnic
lluís riera puñetLlicenciat en Ciència i Tecnologia de l'Alimentació (Universitat Autònoma de Barcelona)
Llicenciat en Química (Universitat Autònoma de Barcelona)

SAIA - Seguretat Alimentària: Soci-director tècnic
gloria sanmartín antolínMàster en Gestió de la Qualitat a l'empresa (Universitat Politècnica de Catalunya)

CETT Consultors - Grup CETT: Consultora
montserrat saperas ferrerLlicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora Curs Alta Cuina i Gastronomia
oscar teixidó lópezMàster Ges. Restauració Cial i per Col.lectivitats (CETT)
Graduat en Pastisseria (Gremi de Pastisseria de Barcelona)

EHT- Grup CETT: Professor Cap de Cuina
 
Col.laboradors
annette abstossAbstoss World Gastronomy
pau arenós usoPeriodista especialitzat en gastronomia
pere castells esqueCampus de l'Alimentació - UB
carles gaig framisRestaurant Gaig i La Fonda Gaig
jordi guillem muñozRestaurant Lo Mam
ferran jubany hermsRestaurant Can Jubany
martin lippoExpert en noves tècniques i tecnologies culinàries