CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Grau Ciències Culinaries- Sortides

Àmbits i Sortides Professionals

La diversitat i la riquesa de les activitats vinculades als processos culinaris i la gastronomia permeten al graduat treballar, generar noves oportunitats de negoci i desenvolupar funcions amb diferents graus de responsabilitat i autonomia en diferents tipologies d’organitzacions i empreses de diversos subsectors:

  • Restauració comercial
  • Restauració col·lectiva o social.
  • Hoteleria. Serveis de restauració oferts pel sector de l’hoteleria.
  • Gastronomia i salut.
  • Indústria alimentària.
  • Productes i activitats turístics associats a la gastronomia com a recurs turístic.
  • Consultoria.
  • Formació, recerca i innovació en centres públics i privats de R+D+I.

 

Des d’una perspectiva vertical es preveuen diferents graus de responsabilitat a desenvolupar en aquests subsectors. Aquest grau capacita, mitjançant la consolidació de les bases competencials necessàries, per a diferents nivells relacionats amb la gestió d’empreses, la gestió d’operacions i la direcció de projectes, així com els càrrecs intermedis associats a aquestes posicions. Les competències vinculades amb la recerca, la innovació i el desenvolupament complementen el perfil de sortida de la titulació:

  • Director de producció culinària i gastronòmica.
  • Gestor d’operacions i processos de producció alimentària.
  • Director de desenvolupament de nous productes alimentaris.
  • Director executiu de cuina.
  • Director de restauració.
  • Director culinari en la indústria alimentària.
  • Assessor culinari gastronòmic.
  • Director d’innovacions culinàries.
  • Responsable de qualitat i seguretat alimentària en restauració.
  • Responsable de projectes de recerca.
  • Xef de cuina de restauració comercial.
  • Xef de cuina de restauració col·lectiva.
  • Director de F&B.
  • Director de projectes d’instal·lacions culinàries.
  • Director d’esdeveniments i activitats gastronòmics.
Darrera modificació 23/04/2015