CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Diploma direcció restauracio


DURADA

Període lectiu: d’octubre de 2016 a juny de 2017
Lliurament del Projecte Final de Màster: fins al setembre de 2017
Horari: Dilluns, dimarts i dimecres de 17.00 a 20.00 h

Idioma: Castellà

60 Crèdits Europeus

 

Programa

Gestió d’Empreses de Restauració:

Màrqueting aplicat a Restauració

  • Estratègies de e-Màrqueting
  • Revenue Management
  • Brand Management
  • Gestió de vendes

La gestió dels RRHH

  • Excel·lència en Recursos Humans: gestió de capital humà i orientació de servei
  • Ètica i lideratge
  • Gestió del canvi i el comportament organitzatiu
  • Desenvolupament de competències personals i professionals
  • Gestió de la diversitat

La gestió econòmic-financera

  • Gestió econòmica dels centres d’ingrés i cost
  • Pressupost i control de gestió
  • Fonaments de l’anàlisi financer
  • Valoració d’inversions de restauració i gestió d’actius

Direcció estratègica

  • Disseny e implementació d’estratègies en empreses de restauració
  • Desenvolupament de models de negoci adaptats a la actual realitat del sector
  • Iniciativa i esperit emprenedor
  • Responsabilitat social corporativa

Food service:

  • Direcció d’operacions de restauració
  • Catering i col·lectivitats
  • Noves formules de restauració

Customer experience:

  • Màrqueting experiencial
  • Anàlisi de clients i satisfacció de necessitats
  • Gestió d’esdeveniments

Projecte Final