CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Diploma en Sommelier

Professorat

Coordinador
mercè garcía castellvíDiplomada en Turisme (Universitat Autònoma de Barcelona)
Graduada en Direcció Hotelera (Universitat Autònoma de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració
 
Coordinador Tècnic nivell 1
agustí torelló sibillEnginyer Tècnic Agrícola
Sommelier

Caves AT Roca: Director
 
Coordinador Tècnic nivell 2
juan muñoz ramosTourism Business Management (Brantidge University)
Sommelier (LDC-Escola d'Enologia)
 
Professors
carles aymerich pastalléSommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

El Celler de Can Roca: Sommelier
cesar cánovas herreriasDiploma d'Extensió Universitària de Sommelier (Escola de Restauració i Hosteleria de Barcelona)

EHT - Grup CETT: Responsable de Restauració
antonio giuliodoriSommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona)

Monvínic: Sommelier
salvi moliner colsTècnic Especialista en Viticultura i Enologia (Escola Mercè Rossell i Domènec)

Bodegues Oriol Rossell: Enòleg
juan muñoz ramosTourism Business Management (Brantidge University)
Sommelier (LDC-Escola d'Enologia)
xavier pacheco carmonaProfessor de Sommilleria:
enric soler gonzálezSommelier (Escola Superior d'Hostaleria de Catalunya)

Celler Enric Soler: Director
agustí torelló sibillEnginyer Tècnic Agrícola
Sommelier

Caves AT Roca: Director
 
Col.laboradors
hector angulo bellocVila Viniteca
manel batet guardiàCafès Novell
antoni campins chalerExpert en Sake
ferran centelles santanaelBulli Fundation
audrey doréRestaurant Roca Moo
joan gómez pallarésDevinis
franck massardEpicure Wines
lluis pablo pavoGourmet Hunter
agusti romero arocaInstitut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
joan rubió sadurníRecaredo
xavier taribó garciaVila Viniteca
albert tintó garcia-morenoCervebrew. (Art Cervesers)
lluis tolosa planetTolosa Wine Books
oriol urgell saboritProega