CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Direcció de Restauració

Metodologia

El model d'aprenentatge utilitzat esta dissenyat per facilitar al participant l'anàlisi, control i millora de la Gestió Hotelera i/o de Restauració, provocant situacions en les que els participants deuen enfrentar-se a diferents situacions i problemes usuals en les diferents tipologies i estructures d'aquest tipus d'empreses turístiques.

La participació permanent de l'alumne en les classes, l'incentiu constant mitjançant exercicis reflexius i desenvolupament de casos pràctics, proporciona als participants les capacitats necessàries per al seu èxit professional en aquest camp.

El Master es configura en diferents mòduls temàtics, desenvolupats mitjançant sessions de treball presencials, de caràcter teòrico-pràctic, relacionades amb la temàtica corresponent ( algunes sessions dels mòduls de "Gestió del Factor Humà" i "Direcció Estratègica" es realitzaran de forma conjunta amb els alumnes matriculats en les dues especialitats). Així mateix, la participació durant el master de professionals/directius hotelers amb contrastada experiència, de les millors empreses i d'institucions líders del territori nacional i extranger; proporcionaran als participants, diferents i enriquidors punts de vista, amb pràctiques innovadores i úniques.

Dins el model d'aprenentatge destaquen:

PROGRAMA DE GESTIÓ DE LES EXPERIÈNCIES I OUTDOOR TRAINING

Es tracta d'una dinàmica de grup en què es treballen totes aquelles habilitats directives més necessàries per al perfil de Gerent/Directiu, sent analitzades per especialistes psicòlegs per diagnosticar i desenvolupar les competències objecte del programa formatiu. Els alumnes participants experimenten en la pràctica, els coneixements adquirits, potenciant a més a més canvis positius en la seva conducta i actitud, especialment promovent la iniciativa i el treball en equip.

PARTNERS NETWORK

Mitjançant visites externes a diverses cuines centrals i la resta de tipologies tant de restauració comercial com de restauració de col·lectivitats. Group Paradis, Moncho's, Camp de golf del Prat, Universal Port Aventura, Mercabarna, Recinte Firal, Hotel Rei Joan Carles I i nous referents de sector com a restaurants, clubs, take aways,.. són algunes de les sortides que es realitzaran durant el curs.

AVALUACIÓ

L'avaluació de l'aprenentatge es realitza a partir del seguiment continuat de l'alumne per part del professorat i la Direcció del curs, i la resolució de proves escrites i elaboració de treballs, segons els requeriments de la matèria tractada. .

Darrera modificació 04/08/2015