CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA

A qui va dirigit

El perfil d'ingrés recomanat pels futurs estudiants del Màster Universitari en Direcció i Gestió de Empreses Hoteleres i de Restauració contempla els següents aspectes: 
  • Coneixements bàsics en gestió d'empreses hoteleres i de restauració.
  • Tenir un bon nivell d'idiomes, sent una capacitació fonamental pel bon funcionament professional de l'estudiant així com per poder desenvolupar l'àmbit d'estudi en un nivell internacional.
  • Estar disposat a treballar en un sector dinàmic, on es valora la iniciativa pròpia, l'aptitud per les relacions interpersonals, la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.

 

COMPLEMENTS DE FORMACIÓ

Titulacions d’entrada que requereixen de la matriculació i superació de complements de formació per a la obtenció del títol de màster:

TITULACIÓCOMPLEMENTS DE FORMACIÓ
Diplomatura o Grau en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Diplomatura en Ciències Empresarials
Llicenciatura o Grau en Administració i Direcció d'Empreses
Llicenciatura o Grau en Economia
Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica Es requereixen els complements definits; assignatura pertanyent al Grau en Turisme de l 'EUHT CETT-UB
Llicenciatura o Grau en Dret
Llicenciatura o Grau en Ciències del Treball
Qualsevol altre Grau

 

Assignatures definides com a complements de formació del màster:

  • Gestió d'Allotjament 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció Hotelera
  • Gestió de Restauració 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció de Restauració
  • Gestió Econòmica-Financera en les empreses turístiques 6 ECTS - estudiants de qualsevol de les dues especialitzacions

Total complements: 12 ECTS

Darrera modificació 04/08/2015