CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Grup CETT

Quatre campus al servei de l'alumnat

Per dur a terme les activitats docents, teòriques i pràctiques del grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, les institucions promotores de la nova titulació aporten les instal·lacions i les infraestructures corresponents als centres implicats en la titulació –repartits en diferents entorns i campus–, així com els serveis de suport acadèmic i universitari, a més de tot allò que aporta la Fundació Alícia en el marc del complex Món Sant Benet.

 

UNIVERSITAT DE BARCELONA 

1. Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB. Barcelona.

2. Campus de l’Alimentació de Torribera. Santa Coloma de Gramenet.

La proximitat del Campus de l’Alimentació de Torribera amb el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB permet que s’estableixi una relació estratègica entre ambdós projectes vinculats a la UB, i configura un pol complementari i altament competitiu en el qual es reforcen una gran part dels recursos humans i materials necessaris per al desenvolupament del grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

 

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA – BARCELONA TECH 

3. Campus del Baix Llobregat (CBL-UPC). Escola Superior d’Agricultura de Barcelona. Castelldefels.

 

FUNDACIÓ ALÍCIA 

4. Complex Món Sant Benet. Sant Fruitós de Bages.

Darrera modificació 21/03/2014