CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Grup CETT

Objectius

Els objectius principals del curs són:

 

· Conèixer els orígens i l'evolució dels perfils de bartender i barista, identificant, les habilitats i els coneixements necessaris per desenvolupar les seves funcions.

· Ampliar i consolidar les competències clau del bartender del segle XXI, com són el domini de la tènica clàssica i d'avantguarda, el coneixement de les noves tendències del sector i l'especialització en destil·lats, licors i cafè.

· Dominar la metodologia del tast i la implicació dels sentits per identificar les característiques organolèptiques dels productes que s'utilitzen per a la preparació de l'oferta

· Desenvolupar les competències en la direcció d'establiments així com la capacitat de dissenyar la carta, determinar els costos reals, gestionar les compres i els estocs considerant les aptituds necessàries per al lideratge d'equips de treball.

· Realització de projectes on la cocteleria adquireixi una part de protagonisme, incloent la seva creació, gestió i execució.

· Fomentar la iniciativa i l'esperit emprenedor en l'àmbit de la restauració.