CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Grup CETT

Programa

DURADA

El curs té una durada d'un curs acadèmic.
Període lectiu:

Grup Dimarts: Inici 11 d'octubre de 2016 a 7 de juny de 2017. 

                        +Sessió Informativa d’ inici de curs el 4 d’octubre de 10.00 a 13.00h.

Grup Dimecres: Inici 9 de novembre de 2016 a 29 de juny de 2017. 

                        +Sessió Informativa d’ inici de curs el 2 de novembre de 10.00 a 13.00h. 

Horari: De 10:00 a 13:00 y de 15:00 a 18:00h.
Total: 165 hores ( +150 hores de pràctiques )
30 Crèdits Europeus.

 

Total hores curs: 165

Mòdul 1                     

18 hores     

Fonaments de l’art de la cocteleria i baristeria

- Història contemporània de la cocteleria i baristeria

- Tast conceptual

Mòdul 2              

 87  hores     

Bartender: Productes, processos i tècnica

- Tècniques clàssiques i d’avantguarda

- Ciència i mixologia

- Destil·lats i licors

- Sucs, sirops, mixers i gels

- Tècniques de decoració

-   Decoració amb fruita i talls de fruita

- Economia del moviment

- Procés creatiu

- Presència escènica

Mòdul 3                         

21  hores     

El Barista: Fonaments i tecnologia

- Anàlisi sensorial del cafè

- Perfils del torrat del cafè i defectes

- Ciència d’extracció del espresso

-  Introducció al Latte Art i tècniques d’emulsió

- Mètodes d’ infusió del cafè i  noves tècniques

Beberage

- Infusions i herbes

Mòdul 4                       

39  hores     

Visió empresarial

- Arquitectura i disseny de les instal·lacions

- Gestió econòmico-financera

-  Gestió de persones

- Gestió de la qualitat

-  Psicologia del client – gestió de les experiències i upselling

- Màrqueting i posicionament del negoci: Comunicació, relacions públiques i aplicació de noves tecnologies

Mòdul 5                       

150  hores     

Pràcticum

- Pràctiques en una cocteleria/establiment d’alta restauració o possibilitat de convalidar l’ assignatura mitjançant l’acreditació d’experiència laboral.