CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Sortides professionals

  • Cap de cuina executiu o creatiu
  • Director d’aliments i begudes
  • Cap de producció per a col·lectivitats
  • Cap d’operacions de càtering
  • 2n cap de cuina
  • Cuiner

Àmbit professional

  • Restauració comercial: clàssica, hotelera, cadenes i franquícies de restauració, alta gastronomia, banquets i càterings…
  • Restauració col·lectiva: hospitals, residències, escoles, càtering aeri, ferroviari i marítim…
  • Indústria alimentària i àmbits relacionats amb la distribució i el servei d’aliments.

Les PRÀCTIQUES en el sector (FCT) que s’inclouen en el programa formatiu són un nexe d’unió ideal amb el món laboral i permeten a l’alumnat tenir una experiència prèvia abans d’incorporar-s’hi. El projecte propi del CETT garanteix un itinerari personalitzat per a cada estudiant, i n’orienta el futur professional en els diferents tipus d’empreses segons les seves competències i directrius.