CAT | ESP | ENG
OFERTA ACADÈMICA
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració

Sortides professionals

  • Cap de sala
  • Cap de banquets
  • Sommelier
  • Director d’aliments i begudes
  • Responsable de compres de begudes
  • Encarregat d’economat i bodega
  • Cambrer

 

 Àmbit professional

  • Restauració comercial: clàssica, hotelera, cadenes i franquícies de restauració, alta gastronomia, banquets i càterings…
  • Hotels: àrea de restauració i bodega…
  • Càterings, àrees de comercialització, organització i execució de diferents esdeveni 
    ments…

 

Les PRÀCTIQUES en el sector (FCT) que s’inclouen en el programa formatiu són un nexe d’unió ideal amb el món laboral i permeten a l’alumnat tenir una experiència prèvia abans d’incorporar-s’hi. El projecte propi del CETT garanteix un itinerari personalitzat per a cada estudiant, i n’orienta el futur professional en els diferents tipus d’empreses segons les seves competències i directrius.