CAT | ESP | ENG
GRUP CETT
Que es el CETT

Trajectòria

 1969 Neix el CETT
 1969 El Ministerio de Información y Turismo concedeix al CETT el títol de “Centro no oficial de Enseñanzas Turísticas legalmente reconocido”.
 1970 S’imparteix el primer curs de TET (Tècnic en Empreses Turístiques).
 1980 S’imparteix el primer curs de TEAT (Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques).
 1983 Viatges Century
 1984 1a Edició Premis Alimara
 1990 Adscripció a la Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya.
 1993 Creació de l’Escola d’hoteleria del CETT a l’Hotel Plaza
 1994 Creació de  l’Associació d´ Antics Alumnes del CETT
 1995 Obertura de l’Hotel Alimara.
 1996 Inauguració de les noves Instal•lacions  del CETT a la Vall d’Hebron.
 1997 Aprovació dels estudis de Diplomatura i adscripció a la Universitat de Barcelona.
 1997 Autorització per la impartició oficial dels cicles formatius d’hoteleria i  turisme.
 1999 Placa d’Honor del Turisme de Catalunya al CETT
 2000 Creació de la FUNDACIÓ GASPAR ESPUÑA-CETT
Certificat del Distintiu de garantia de qualitat ambiental a l’Hotel Alimara
 2001 I Trobada Escola Universitat Empresa al CETT.
 2002 Certificació ISO 9001 a l’EUHT CETT i Certificació ISO 14001 i EMAS de gestió ambiental a l’Hotel Alimara.
 2003 Obertura i gestió del Restaurant Naturalment-e 
 2003 1a Edició del Concurs Premis Emprenedors en el sector turístic.

 2005
 2005

1a Edició dels Premis Treball de Recerca en Turisme de Batxillerat.
La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi al Sr. Gaspar Espuña.

 
 2006 Obertura de Àgora BCN – Residència Universitària Internacional.
 2007 Aprovació dels Màsters Oficials en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.
 2008 Creació del Consell d’Empreses CETT-UB.

 2009

 2009

Inici Estudis de Grau de Turisme.

Realització de la primera memòria d'RSE.

 2010

 2010

Constitució del Comitè d'RSE.

Creació de BAS (Barcelona Academic Services).

 2010 Renovació de l'Hotel Alimara.
 2013 Creació de l'Espai UB-Bullipèdia.CETT.
 2013 Creació de CETTeLearning.
 2013 Ampliació de les instal·lacions del CETT. 

 2014
 2014

Inici del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC).
El Departament d'Empresa i Ocupació i la Direcció General de Turisme atorguen a la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del Grup CETT, la Medalla del Turisme 2014 en la categoria Millora del Coneixement.

 2015 Creació de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.
 2015 Els Serveis de Restauració del CETT reben l'Acreditació AMED.
 2016

Acord entre el CETT i la Universitat de Barcelona per promoure la formació de doctors en turisme.