CAT | ESP | ENG

Categories 

Poden presentar-se als Premis Alimara les empreses, entitats del sector turístic, o vinculades amb ell que han realitzat campanyes  de promoció turística o han desenvolupat un nou projecte innovador (start-ups) que promou la marca corporativa o de destinació turística en les tres categories següents:

Premis Alimara Destinació 

                 Hi opten:

       1. Institucions d’àmbit territorial estatal, autonòmic i regional.       
       2. Institucions d’àmbit comarcal i local.

Premis Alimara Empresa

                Hi opten:

       1. Grans empreses.
       2. Pimes, fundacions, associacions, organitzacions.

Premi Alimara CAT

El CETT, juntament amb B>Travel i la Generalitat de Catalunya - concretament la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Turisme - premien amb l’Alimara CAT l’esforç en promoció turística en català que fan les empreses i institucions de fora de l’àmbit lingüístic català.          

En aquest premi es reconeix especialment l’ús de la llengua catalana, a més de la qualitat, creativitat i innovació, entre totes les candidatures presentades.

Aquestes tres primeres categories dels Premis Alimara són valorades i lliurades per un jurat format per representants del sector turístic i del món de la comunicació turística, de les arts gràfiques i de la producció digital.

Premi Alimara dels Estudiants del CETT

Els estudiants del CETT també atorguen un ALIMARA a una de les campanyes promocionals, de les tres categories abans esmentades, Premis Alimara Destinació, Empresa i CAT, que mereixi la majoria dels seus vots.

A més, el CETT atorga, amb l'aprovació del Jurat, les dues categories següents:

Premi Alimara Mass Media del CETT

El CETT, amb l’aprovació del Jurat, pot atorgar un premi Alimara Mass Media a  un mitjà de comunicació que hagi contribuït de forma destacada a la promoció turística durant l’any 2015  i principis del 2016.

Premi Especial del CETT

El CETT, amb l’aprovació del Jurat, pot atorgar el Premi Alimara Especial a totes aquelles institucions, empreses o persones que, per la seva tasca i dedicació a favor del sector turístic i en innovació en promoció, siguin mereixedores d’aquesta distinció especial.

Pròximament us informarem sobre com participar als Premis Alimara 2017. Podreu presentar la vostra campanya de promoció turística realitzada el darrer any 2016 o principis del 2017.

 

  

*L'entitat organitzadora dels Premis Alimara declina tota responsabilitat referent a l'autoria del materials presentats. La participació en aquesta convocatòria suposa la total acceptació de les seves bases.