CAT | ESP | ENG

Què són?

El CETT és un campus internacional de formació i investigació en turisme, hoteleria i gastronomia fundat al 1969 a Barcelona. Actualment està adscrit a la Universitat de Barcelona i imparteix tots els nivells de formació en turisme, hoteleria i gastronomia. Ofereix cursos de grau i postgrau així com, formació modular en línea i semipresencial i educació continua per a professionals i a mida per a empreses.

El CETT convoca els Premis Alimara a la promoció turística des de l'any 1985. Per tant, enguany s'ha celebrat la XXXII Edició dels Premis Alimara*.

Els Premis Alimara reconeixen l’esforç i la qualitat del material de promoció turística a escala internacional, tant de les institucions com de les empreses.

Tal com l'Alimara, foguera que es feia antigament en llocs elevats i que guiava el vianant; les pàgines web i les campanyes de promoció turística mitjançant les xarxes socials a Internet i el material més tradicional de fulleteria i difusió  de destinacions i empreses turístiques, tant gràfic com digital, orienten també els turistes i viatgers.

Des de l'any  2000, els Premis Alimara es convoquen i organitzen conjuntament amb el Saló Internacional del Turisme de Catalunya, actual B>Travel. L'any 2008 s'incorporà el Premi Alimara CAT, un premi per al foment de la promoció turística en català que s’organitza conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.

L'any 2012 s'incorporà el Premi Alimara Mass Media del CETT que reconeix la contribució que fan els mitjans de comunicació a la promoció turística.

Pròximament us informarem com participar als Premis Alimara 2017.

 

 

 

*S'ha pogut seguir la 32ª edició dels Premis Alimara a les xarxes socials amb el hashtag #32PremisAlimara