Estudis i Investigacions: ACE CG

Desembre 2013, número 26
Veure PDF a
pàgina complerta

RESTAURACIÓ i DIETES ESPECIALS, eixos del projecte GASTRONOMIA I SALUT

El projecte Gastronomia i Salut, presentat el 29 d’abril, s’ha dut a terme per conèixer les necessitats que tenen les persones amb requeriments alimentaris especials per motius de salut quan mengen fora de casa, i saber quines són les inquietuds de la restauració comercial respecte a l’adaptació de la seva oferta gastronòmica per a aquests col·lectius.

L’estudi l’ha promogut el campus d’excel·lència internacional Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc), gràcies al finançament obtingut del programa CEI del Ministeri d’Educació, i en el seu desenvolupament hi han participat l’EUHT CETT-UB, a través del ACE de Cuina i Gastronomia (ACE CG), el Grup d’Investigació en Nutrició Aplicada (GRNA) del Campus de l’Alimentació de Torribera (UB), i la Fundació Alícia.